Regisztráció  |   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   |  Belépés

II. fanclub találkozó

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fanclub
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tOcikA
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 02, 2008 9:00 am    Hozzászólás témája: II. fanclub találkozó Hozzászólás az előzmény idézésével

A művésznő fórumot olvasgat:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Scooby Doo
Fruzsi őrült

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 02, 2008 9:32 am    Hozzászólás témája: Re: II. fanclub találkozó Hozzászólás az előzmény idézésével

tOcikA írta:

Köszi szépen. Remélem valaki majd ír egy kis beszámolót. Hamarosan lesznek képek, már tegnap neki kezdtem de az idő közbe szólt, mert a nagy viharban este már nem volt áram, a laptop aksija meg éjfél körül megadta magát. Jó volt Fruval talizni így elsőre, nagyon szemre való leányzó. Kedves és bájos is. Smile
Valentin
A legnagyobb fan!

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 02, 2008 9:53 am    Hozzászólás témája: Re: II. fanclub találkozó Hozzászólás az előzmény idézésével

tOcikA írta:

Bájos,de nagyon!Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Barrano
A legnagyobb fan!

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 02, 2008 10:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, tényleg bájos, kedves lány:)
Jó ez a kép is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tOcikA
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 02, 2008 10:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

még 1 kép, a többit majd később töltjük fel. (pár napon belül) rengeteg kép készült, 1000++

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
suni
A legnagyobb fan!

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 02, 2008 2:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barrano írta:
Hát igen, tényleg bájos, kedves lány:)
Jó ez a kép is
Én ezzel csak egyet tudok érteni
hkitti
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 05, 2008 10:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igyekszem megírni egy kisebb beszámolót majd, csak ne haragudjatok, nem túl sok időm van mostanában. (sem)
Találkozó ismét jó volt, azért jókat nevettünk megint párszor Smile Lényeg, hogy mi is, és fRu is odatalált... (ha nem is könnyen) tanyabike...Smile
Most nem volt olyan fáradt Fruzsi, bár előző nap hagyma-bálon volt. Egyébként tényleg nagyon jófej csaj, lehet vele poénkodni Smile
Vissza az elejére
Valentin
A legnagyobb fan!

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 07, 2008 6:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hkitti írta:
Igyekszem megírni egy kisebb beszámolót majd, csak ne haragudjatok, nem túl sok időm van mostanában. (sem)
Találkozó ismét jó volt, azért jókat nevettünk megint párszor Smile Lényeg, hogy mi is, és fRu is odatalált... (ha nem is könnyen) tanyabike...Smile
Most nem volt olyan fáradt Fruzsi, bár előző nap hagyma-bálon volt. Egyébként tényleg nagyon jófej csaj, lehet vele poénkodni Smile

És nagyon figyelmes is!A maglódi koncerten is csak pár mondatot váltottunk egymással,de akkor is angyon kedves és figyelmes volt!Smile

(Mellesleg hKitti!Szerintem neked van a legjobb avatarod az egész fórumon.Nagyon tetszik!!!)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
hkitti
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 18, 2008 3:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valentin írta:
hkitti írta:

És nagyon figyelmes is!A maglódi koncerten is csak pár mondatot váltottunk egymással,de akkor is angyon kedves és figyelmes volt!Smile

(Mellesleg hKitti!Szerintem neked van a legjobb avatarod az egész fórumon.Nagyon tetszik!!!)

Először is köszi szépen, szerintem is ez egy nagyon jól sikerült kép róla Smile
Egyébként az emberekkel szemben tényleg nagyon közvetlen, aranyos lány, de ezt már a képernyőről is leszűrhettük Wink
Vissza az elejére
fRu_fan
Fruzsi őrült

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 19, 2008 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én már a TV-ben is észrevettem,hogy milyen kedves!És a koncerten sem csalódtam! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Gergeli
Moderátor

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 7:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pontosan ez a találkozó hanyadikán volt Question
tOcikA
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gergeli írta:

márc. 2-án azt hiszem, de ez nem publikus tali volt. szoktunk olyanokat is, ahol csak az oldal szerkesztői vannak ott. a többit pedig itt is meghirdetjükSmile
Vissza az elejére
Gergeli
Moderátor

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 23, 2008 4:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tOcikA írta:
Gergeli írta:

márc. 2-án azt hiszem, de ez nem publikus tali volt. szoktunk olyanokat is, ahol csak az oldal szerkesztői vannak ott. a többit pedig itt is meghirdetjükSmile

Köszönöm. Csak azért szerettem volna tudni, mert egy ideje elkezdtem a videókat, képeket, stb, bedátumozni amik megvannak nekem. És már csak az erről a taliról készült fotók mappájának nevéhez nem tudtam még pontos dátumot írni. Szóval csak ezért. Köszönöm szépen Exclamation Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fanclub Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.