| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tOcikA Adminisztrátor

Csatlakozott: 2007.12.29. Szombat 22:58 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
|
Elküldve: Vas. Márc. 02, 2008 9:00 am Hozzászólás témája: II. fanclub találkozó |
|
|
A művésznő fórumot olvasgat:)
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scooby Doo Fruzsi őrült
Csatlakozott: 2007.12.30. Vasárnap 11:18 Hozzászólások: 54 Tartózkodási hely: Sóshartyán
|
Elküldve: Vas. Márc. 02, 2008 9:32 am Hozzászólás témája: Re: II. fanclub találkozó |
|
|
| tOcikA írta: | | A művésznő fórumot olvasgat:) |
Köszi szépen. Remélem valaki majd ír egy kis beszámolót. Hamarosan lesznek képek, már tegnap neki kezdtem de az idő közbe szólt, mert a nagy viharban este már nem volt áram, a laptop aksija meg éjfél körül megadta magát. Jó volt Fruval talizni így elsőre, nagyon szemre való leányzó. Kedves és bájos is.  _________________ ubrankovics.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Valentin A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2007.12.30. Vasárnap 10:46 Hozzászólások: 254 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: Vas. Márc. 02, 2008 9:53 am Hozzászólás témája: Re: II. fanclub találkozó |
|
|
| tOcikA írta: | A művésznő fórumot olvasgat:)
 |
Bájos,de nagyon! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barrano A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2007.12.30. Vasárnap 11:44 Hozzászólások: 124 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 02, 2008 10:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, tényleg bájos, kedves lány:)
Jó ez a kép is |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tOcikA Adminisztrátor

Csatlakozott: 2007.12.29. Szombat 22:58 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
|
Elküldve: Vas. Márc. 02, 2008 10:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
még 1 kép, a többit majd később töltjük fel. (pár napon belül) rengeteg kép készült, 1000++
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
suni A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2008.02.04. Hétfő 17:15 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Ekel (Szolvákia)
|
Elküldve: Vas. Márc. 02, 2008 2:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Barrano írta: | Hát igen, tényleg bájos, kedves lány:)
Jó ez a kép is | Én ezzel csak egyet tudok érteni _________________ Süni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hkitti Adminisztrátor

Csatlakozott: 2007.12.29. Szombat 23:56 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Balatonfüred
|
Elküldve: Szer. Márc. 05, 2008 10:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igyekszem megírni egy kisebb beszámolót majd, csak ne haragudjatok, nem túl sok időm van mostanában. (sem)
Találkozó ismét jó volt, azért jókat nevettünk megint párszor Lényeg, hogy mi is, és fRu is odatalált... (ha nem is könnyen) tanyabike...
Most nem volt olyan fáradt Fruzsi, bár előző nap hagyma-bálon volt. Egyébként tényleg nagyon jófej csaj, lehet vele poénkodni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Valentin A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2007.12.30. Vasárnap 10:46 Hozzászólások: 254 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: Pént. Márc. 07, 2008 6:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| hkitti írta: | Igyekszem megírni egy kisebb beszámolót majd, csak ne haragudjatok, nem túl sok időm van mostanában. (sem)
Találkozó ismét jó volt, azért jókat nevettünk megint párszor Lényeg, hogy mi is, és fRu is odatalált... (ha nem is könnyen) tanyabike...
Most nem volt olyan fáradt Fruzsi, bár előző nap hagyma-bálon volt. Egyébként tényleg nagyon jófej csaj, lehet vele poénkodni  |
És nagyon figyelmes is!A maglódi koncerten is csak pár mondatot váltottunk egymással,de akkor is angyon kedves és figyelmes volt!
(Mellesleg hKitti!Szerintem neked van a legjobb avatarod az egész fórumon.Nagyon tetszik!!!) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hkitti Adminisztrátor

Csatlakozott: 2007.12.29. Szombat 23:56 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Balatonfüred
|
Elküldve: Kedd. Márc. 18, 2008 3:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Valentin írta: | | hkitti írta: | Igyekszem megírni egy kisebb beszámolót majd, csak ne haragudjatok, nem túl sok időm van mostanában. (sem)
És nagyon figyelmes is!A maglódi koncerten is csak pár mondatot váltottunk egymással,de akkor is angyon kedves és figyelmes volt!
(Mellesleg hKitti!Szerintem neked van a legjobb avatarod az egész fórumon.Nagyon tetszik!!!) |
Először is köszi szépen, szerintem is ez egy nagyon jól sikerült kép róla
Egyébként az emberekkel szemben tényleg nagyon közvetlen, aranyos lány, de ezt már a képernyőről is leszűrhettük  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fRu_fan Fruzsi őrült

|
Elküldve: Szer. Márc. 19, 2008 3:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én már a TV-ben is észrevettem,hogy milyen kedves!És a koncerten sem csalódtam!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergeli Moderátor

Csatlakozott: 2008.02.23. Szombat 19:07 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Pilisborosjenő
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 7:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pontosan ez a találkozó hanyadikán volt  _________________
        |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tOcikA Adminisztrátor

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Gergeli írta: | Pontosan ez a találkozó hanyadikán volt  |
márc. 2-án azt hiszem, de ez nem publikus tali volt. szoktunk olyanokat is, ahol csak az oldal szerkesztői vannak ott. a többit pedig itt is meghirdetjük |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergeli Moderátor

Csatlakozott: 2008.02.23. Szombat 19:07 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Pilisborosjenő
|
Elküldve: Szer. Ápr. 23, 2008 4:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| tOcikA írta: | | Gergeli írta: | Pontosan ez a találkozó hanyadikán volt  |
márc. 2-án azt hiszem, de ez nem publikus tali volt. szoktunk olyanokat is, ahol csak az oldal szerkesztői vannak ott. a többit pedig itt is meghirdetjük |
Köszönöm. Csak azért szerettem volna tudni, mert egy ideje elkezdtem a videókat, képeket, stb, bedátumozni amik megvannak nekem. És már csak az erről a taliról készült fotók mappájának nevéhez nem tudtam még pontos dátumot írni. Szóval csak ezért. Köszönöm szépen  _________________
        |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|