| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
czinderke Kezdő Fan

Csatlakozott: 2008.08.07. Csütörtök 12:43 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Martonvásár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 16, 2008 2:17 pm Hozzászólás témája: fruzsinak |
|
|
Ne szomorkodj Fruzsi!!! Szeretünk téged!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Timcsy[fRu4ever] Kezdő Fan

Csatlakozott: 2008.07.15. Kedd 9:22 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Szerbia,Ada
|
Elküldve: Kedd. Szept. 16, 2008 3:20 pm Hozzászólás témája: üzi:) |
|
|
Jaj,értem. Ide kell írni,fRu-nak a felvidító üziket!.
Igen,igen fRu ne szomorkodj.Naggyoonnn szejetünk téged
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Valentin A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2007.12.30. Vasárnap 10:46 Hozzászólások: 254 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: Kedd. Szept. 16, 2008 3:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Fel a fejjel!
Te vagy a Mosolylány,akit sokan szeretnek!
Küldök Neked egy nagy-nagy adag pozitív energiát,hogy felvidulj!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
oOfRékaOo Fruzsifan

Csatlakozott: 2008.07.18. Péntek 15:31 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: Kedd. Szept. 16, 2008 4:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen.igen fRuzsi ne szomorkodj!!: )
Téll nagyon szeretünk meg minden..: )és mi nemhadjuk h szomorú légy!!!!!!!!!: )
Igazából nemtudom miért vagy az..: ( ami baj..hisze énsem szeretek szomorú lenni..:/
De igaz Te vagy a mi Mosolylányunk..: ) ezért nem hagyhatjuk h szomorkodj:)
Tessék fel a fejjel..hidd el nagyon jóó(jóók) vagy(vagytok) és imádunk titeket.
És igen küldünk neked soksok energiát!!!!!! : )
Na remélem ezektől az üziktől felvidulsz majd: )Remélem....
Sok puszi.  _________________ F.Réka  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Timcsy[fRu4ever] Kezdő Fan

Csatlakozott: 2008.07.15. Kedd 9:22 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Szerbia,Ada
|
Elküldve: Kedd. Szept. 16, 2008 5:49 pm Hozzászólás témája: :) |
|
|
Igen:) a mi Mosolylányunk:)
Soksok pozítív energia,és puszi:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
suni A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2008.02.04. Hétfő 17:15 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Ekel (Szolvákia)
|
Elküldve: Szer. Szept. 17, 2008 11:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia, FRUZSI!
Nem tudom, mit írjak neked, mert képzeld én is mostanában ilyen hangulatban vagyok, sőt majd nem mindig, de talán van egy megoldás, ami nekem mindig segít az olvasás, mert olyankor teljesen kikapcsolok és én ezt így szokta fogalmazni, hogy át lépek a valóságból az igazi világba, szóval olvasd sokat a tizenegy percet, vagy ami úgy gondold, most segíthet. Szerintem most egy kis igazi pihenés nem ártana, mert annyira túlpörögtél plusz ehhez még egy jó adag adrenalin is társult az új szerelem miatt. Szóval meg kéne próbálnod most inkább magaddal törődni és az érzelmeiddel, tudom ezt most nehéz meg csinálnod a sok koncert miatt, de hidd el, ha magadban mindent tisztáztál, akkor már sokkal jobban fogod magad érezni, és ne szomorkodj a miatt, ha valami nem úgy alakult, ahogy szereted volna, mert ami most nem sikerült azt majd kétszeresen visszakapod pozitívan. Úgyhogy ne aggódj, túl leszel rajta hamarosan, ez a művészek világa a végletekig ki tud merülni az ember úgy, hogy észre sem veszi, de ilyenkor kicsit megáll az ember és úgy, mint te is írtad elgondolkodik az élet nagy dolgairól és megy tovább. Egy ilyen lánynak, mint te, vagy akinek még neve is azt jelenti, hogy vidám, annak még a legszomorúbb pillanataiban is kell lenni valami pozitív dolognak, mint Maria is megtalálta a módját arra, hogy kiszakadjon a Copacbána monotonitásából és ő is a könyv társaságát kereste igaz először, azért mert többet akart nyújtani a klienseknek, de később, már csak saját örömére járt a könyvtárba. Egy szó, mint száz olvass és ismerd meg a lelked vágyát, mert ilyen gyönyörű és kedves és okos lánnyal már régen találkoztam és most itt kell elmondanom, hogy mennyit jelent az nekem, ha beszélgethetek veled, hogy azt szavakba önteni nem lehet, egyszerűen jól esik nekem és, ezért is kérlek ne légy szomorú, mert akkor én is még szomorúbb leszek.
Kedves FRUZSI ezt te tudod a legjobban, hogy meddig hihetünk a tündérmesékbe, de én, azt gondolom, hogy az előadó művészetben, ez a szép, hogy kiállsz az emberek elé és elkezdesz énekelni az valahogy, olyan érzés, mint ha át kerülnél a szivárványon túlra. Én minden fellépésemkor ezt érzem, hogy most olyasmi történik, ami csak a színpadon állva történhet meg az emberrel. Szerintem a tündérmese addig tart, míg a színpadon vagy. De ahhoz, hogy elérd, ezt az állapotot sok nehézségen kell átjutni, tudom te már a csiszbe is nagyon sok akadályt legyőztél és szerintem ez is menni fog én nagyon szurkolok, hogy sikerüljön minden a szerelemben is, mert annál jobb érzés nincs a világon. bíztasson az, hogy mi veled vagyunk és szeretünk NAGYON:D
Sokszor ölelek, és alig várom a találkozást. Remélem tudtam egy kicsit segíteni
Üdvözlettel: Nagy Gábor _________________ Süni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikoletta Kezdő Fan
|
Elküldve: Pént. Szept. 19, 2008 2:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
...
A hozzászólást Nikoletta összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 05, 2009 5:36 pm-kor. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergeli Moderátor

Csatlakozott: 2008.02.23. Szombat 19:07 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Pilisborosjenő
|
Elküldve: Pént. Szept. 19, 2008 5:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nikoletta írta: | Szia Fruzsi!
Ejnye. Fel a fejjel. Ne legyél szomorú. Mosolyogj. És igen is hihetjük, hogy életünk egy tündérmese. Emlékezz csak az Üzenet a nagyvilágnak c. számra. Énekeltél a szőke hercegről és voálá. Kit köszönthetünk hát Bent a te szőke hercegedet. Fruzsi, higgy benne, hogy hihetjük h. életünk egy tündérmese. Én is hiszek, remélem be is fog teljesülni, ugyan is pár nap és megtudom van-e esélyem a táncművészeti szakmához. A Pesti koncertedről megkérdezhetem, mikor lesz? Ami ott a Lánchídon lesz. Várom már nagyon de nagyon. Majd segítek énekelni az tuti. Csak nincs az a remek hangom, de mind1 Pesten vagyok ott nem ismer senki szóval éghetek. Bár én bárhol vagyok minden hol beégek. Még gyorsan lehetne egy kérdésem? Majd lesz olyan, hogy megadsz egy időpontot és feljösz az oldalra velünk beszélgetni???  Persze nekem ez is nagyon jó, hogy a leveleinkre válaszolsz!
Remélem már nem izgulsz fellépések elött. Ha igen akkor felesleges hidd el. (Na ezt én mondom, aki mindig fél ha közönség elött kell fellépni.  )
Mosolyogj sokat. Sok sikert a musical iskolához.
Puszi, szia! |
Itt a naptárban már láthatod a lánchídi koncert időpontját is!
- Lehet, hogy én is megyek erre a fellépésedre Fruzsi  _________________
        |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|