Regisztráció  |   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   |  Belépés

A sose volt nyár - klip!!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Üveggolyó
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gergeli
Moderátor

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 31, 2008 11:51 pm    Hozzászólás témája: A sose volt nyár - klip!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Exclamation

Elkészült Fruzsi második videóklipje az A sose volt nyár c. számból. Várjuk véleményeteket a klipről! Nektek hogy tetszik?

Íme a klip (katt a képre a letöltéshez):

Köszönet érte Paul van Dyknak!
(Eredetileg a RapidShare-re volt föltöltve. - Mivel onnan kicsit macerás a letöltés és egy bizonyos idő után törlődik a Rapidról, ezért úgy gondoltam, hogy feltöltöm egy megbízhatóbb tárhelyre.)
oOfRékaOo
Fruzsifan

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 01, 2008 3:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Áhh szerintem szuper lett.Smile ez a legjobb klipp amit életemben láttam.Smile(L)
Minden nap ezt nézzük ma reggel is..ezt néztem.Smile nagyon nagyon nagyon tetszik..
Gratu fantasztikus lett.Smile<3333
pusz.
Scooby Doo
Fruzsi őrült

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 03, 2008 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó az új logód Gergeli. Köszi szépen a klipet, megnéztem utólag... az angol rész eléggé tetszik. Hallgatható kis romantikus sléger is lehet belőle akár. Wink
szaszi008
Kezdő Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 10, 2008 8:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igen szerintem is nagyooon jó lett:D egyik kedvenc klipem:) angol rész ötletes volt:D am nem tudja vki leirni a dalszövegét h mit énekel benne Jamie?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Alexa.
Kezdő Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 15, 2008 8:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szaszi008 írta:
igen szerintem is nagyooon jó lett:D egyik kedvenc klipem:) angol rész ötletes volt:D am nem tudja vki leirni a dalszövegét h mit énekel benne Jamie?

nah hello.-.
sztm legkölezebb olvasd el a szöveget és utána kérdezz (:
thát: angolul azt énekli ami ott lenne magyarul.
éss ha +van a cd akkor nem kell leirnjam neked a szöveget, de ha nincs akk.: zeneszoveg.hu

na pá.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gergeli
Moderátor

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 15, 2008 6:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Scooby Doo írta:
Jó az új logód Gergeli. Köszi szépen a klipet...
Köszi Scooby Doo!
Amúgy én is úgy gondolom, hogy szuper jó lett a klip (főleg, mivel a kedvencem a cd-ről), nekem nagyon tetszik!! Smile

alexaa. írta:
...éss ha +van a cd akkor nem kell leirnjam neked a szöveget, de ha nincs akk.: zeneszoveg.hu
Vagy talán >ez itt< közelebb is van!! Very Happy Razz Laughing Wink
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Üveggolyó Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.