| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Mi a véleményed az oldalról? |
| Nagyon tetszik! |
|
64% |
[ 9 ] |
| Van még rajta mit javítani, de értékelem az igyekezetet |
|
35% |
[ 5 ] |
| Vissza a régit! (fruzsifanclub.lapja.hu) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Összes szavazat : 14 |
|
| Szerző |
Üzenet |
somogyinikoletta013 Kezdő Fan

Csatlakozott: 2008.02.03. Vasárnap 22:49 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: Csüt. Júl. 10, 2008 8:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi, h ide írom de holnap az interaktív mikor kezdődik??? _________________ Nikoletta |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Alice Kezdő Fan
|
Elküldve: Vas. Júl. 13, 2008 6:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Megint egy kérdésem lenne: a honlap kezdőlapján ott van fRu neve, és az érdekelne, hogy az a sajátkezű aláírása-e, vagy sem?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tOcikA Adminisztrátor

Csatlakozott: 2007.12.29. Szombat 22:58 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
|
Elküldve: Vas. Júl. 13, 2008 10:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Alice írta: | Megint egy kérdésem lenne: a honlap kezdőlapján ott van fRu neve, és az érdekelne, hogy az a sajátkezű aláírása-e, vagy sem?  |
Saját kezűleg írta az operációkutatás füzetembe, bescanneltem, és átírtam photoshopban:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Panka Kezdő Fan
|
Elküldve: Vas. Szept. 21, 2008 8:22 pm Hozzászólás témája: :] |
|
|
Nagyon jó az oldal, örömmel látom, hogy folyamatosan frissül...!x)
De azért lenne egy problémám.
Ez pedig az lenne, hogy tök jó, hogy le lehet tölteni a videókat amik mondjuk a viván vannak, mivel sokmindenkit akit érdekelnek ezek a dolgok nincs vivája(mint pl nekem), de non sokszor van az, hogy nem lehet letölteni a videot vagy, ha le lehet, akkor mondjuk nincs hagja, mint mondjuk a mostani interaktívos videonak. (pedig ezt annyira megakartam nézni:()
Ezért sztem tök jó lenne, ha nem letölteni, hanem mondjuk a youtube-on lehetne megnézni.:$
De persze ez csak az én véleményem.:]
Köszi, hogy elolvassátok, remélem találtok vmi megoldást a dologra.
További sok sikert!
Panka |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergeli Moderátor

Csatlakozott: 2008.02.23. Szombat 19:07 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Pilisborosjenő
|
Elküldve: Vas. Szept. 21, 2008 9:27 pm Hozzászólás témája: Re: :] |
|
|
| Panka írta: | Nagyon jó az oldal, örömmel látom, hogy folyamatosan frissül...!x)
De azért lenne egy problémám.
Ez pedig az lenne, hogy tök jó, hogy le lehet tölteni a videókat amik mondjuk a viván vannak, mivel sokmindenkit akit érdekelnek ezek a dolgok nincs vivája(mint pl nekem), de non sokszor van az, hogy nem lehet letölteni a videot vagy, ha le lehet, akkor mondjuk nincs hagja, mint mondjuk a mostani interaktívos videonak. (pedig ezt annyira megakartam nézni:()
Ezért sztem tök jó lenne, ha nem letölteni, hanem mondjuk a youtube-on lehetne megnézni.:$
De persze ez csak az én véleményem.:]
Köszi, hogy elolvassátok, remélem találtok vmi megoldást a dologra.
További sok sikert!
Panka |
Szia Panka!
A 18.-i Interaktívos videóra gondolsz? Mert nekem például hibátlanul megy (hanggal együtt). Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor szerintem próbáld meg újból letölteni! Reméljük menni fog a hang is!  _________________
        |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabicsorvas Kezdő Fan
|
Elküldve: Kedd. Feb. 17, 2009 10:04 pm Hozzászólás témája: Re: Honlappal kapcsolatos 5letek! |
|
|
Sziasztok!
Csak azt akarom mondani , hogy a Király Viktoros Banner nekem Trójai vírust jelez...nektek nem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergeli Moderátor

Csatlakozott: 2008.02.23. Szombat 19:07 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Pilisborosjenő
|
Elküldve: Szer. Feb. 18, 2009 2:32 pm Hozzászólás témája: Re: Honlappal kapcsolatos 5letek! |
|
|
| szabicsorvas írta: | Sziasztok!
Csak azt akarom mondani , hogy a Király Viktoros Banner nekem Trójai vírust jelez...nektek nem? | Dede, nálam is  _________________
        |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|