Regisztráció  |   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   |  Belépés

Honlappal kapcsolatos 5letek!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlap
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Mi a véleményed az oldalról?
Nagyon tetszik!
64%
 64%  [ 9 ]
Van még rajta mit javítani, de értékelem az igyekezetet
35%
 35%  [ 5 ]
Vissza a régit! (fruzsifanclub.lapja.hu)
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 14

Szerző Üzenet
somogyinikoletta013
Kezdő Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 10, 2008 8:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi, h ide írom de holnap az interaktív mikor kezdődik???
Alice
Kezdő Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 13, 2008 6:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megint egy kérdésem lenne: a honlap kezdőlapján ott van fRu neve, és az érdekelne, hogy az a sajátkezű aláírása-e, vagy sem? Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tOcikA
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 13, 2008 10:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Alice írta:
Megint egy kérdésem lenne: a honlap kezdőlapján ott van fRu neve, és az érdekelne, hogy az a sajátkezű aláírása-e, vagy sem? Very Happy

Saját kezűleg írta az operációkutatás füzetembe, bescanneltem, és átírtam photoshopban:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Panka
Kezdő Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 21, 2008 8:22 pm    Hozzászólás témája: :] Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jó az oldal, örömmel látom, hogy folyamatosan frissül...!x)
De azért lenne egy problémám.
Ez pedig az lenne, hogy tök jó, hogy le lehet tölteni a videókat amik mondjuk a viván vannak, mivel sokmindenkit akit érdekelnek ezek a dolgok nincs vivája(mint pl nekem), de non sokszor van az, hogy nem lehet letölteni a videot vagy, ha le lehet, akkor mondjuk nincs hagja, mint mondjuk a mostani interaktívos videonak. (pedig ezt annyira megakartam nézni:()Very Happy
Ezért sztem tök jó lenne, ha nem letölteni, hanem mondjuk a youtube-on lehetne megnézni.:$
De persze ez csak az én véleményem.:]
Köszi, hogy elolvassátok, remélem találtok vmi megoldást a dologra.
További sok sikert!
Panka
Vissza az elejére
Gergeli
Moderátor

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 21, 2008 9:27 pm    Hozzászólás témája: Re: :] Hozzászólás az előzmény idézésével

Panka írta:
Nagyon jó az oldal, örömmel látom, hogy folyamatosan frissül...!x)
De azért lenne egy problémám.
Ez pedig az lenne, hogy tök jó, hogy le lehet tölteni a videókat amik mondjuk a viván vannak, mivel sokmindenkit akit érdekelnek ezek a dolgok nincs vivája(mint pl nekem), de non sokszor van az, hogy nem lehet letölteni a videot vagy, ha le lehet, akkor mondjuk nincs hagja, mint mondjuk a mostani interaktívos videonak. (pedig ezt annyira megakartam nézni:()Very Happy
Ezért sztem tök jó lenne, ha nem letölteni, hanem mondjuk a youtube-on lehetne megnézni.:$
De persze ez csak az én véleményem.:]
Köszi, hogy elolvassátok, remélem találtok vmi megoldást a dologra.
További sok sikert!
Panka

Szia Panka!

A 18.-i Interaktívos videóra gondolsz? Mert nekem például hibátlanul megy (hanggal együtt). Smile Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor szerintem próbáld meg újból letölteni! Reméljük menni fog a hang is! Razz
szabicsorvas
Kezdő Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 17, 2009 10:04 pm    Hozzászólás témája: Re: Honlappal kapcsolatos 5letek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Csak azt akarom mondani , hogy a Király Viktoros Banner nekem Trójai vírust jelez...nektek nem?Very Happy
Vissza az elejére
Gergeli
Moderátor

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 18, 2009 2:32 pm    Hozzászólás témája: Re: Honlappal kapcsolatos 5letek! Hozzászólás az előzmény idézésével

szabicsorvas írta:
Sziasztok!

Csak azt akarom mondani , hogy a Király Viktoros Banner nekem Trójai vírust jelez...nektek nem?Very Happy
Dede, nálam is Confused Confused
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlap Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
6 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.