| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Totti A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2008.06.01. Vasárnap 16:45 Hozzászólások: 278 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Máj. 29, 2009 11:29 am Hozzászólás témája: Westend tetőterasz, Glamour Stiletto run 2009.05.23. |
|
|
Idén Fruzsi is részt vett a Glamour Stiletto run (tűsarkú futás) rendezvényen ahol fel is lépett zenekarával. Nagyon meleg volt aznap de ettől függetlenül a koncert hangulata nagyon jó volt Örültem hogy taliztam Tocikával,Kittivel és Petyusával is Azt sajnáltam hogy Gergeli barátom nem tudott eljönni de remélem a videó kárpótolja egy picit. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Totti A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2008.06.01. Vasárnap 16:45 Hozzászólások: 278 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Totti A legnagyobb fan!

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergeli Moderátor

Csatlakozott: 2008.02.23. Szombat 19:07 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Pilisborosjenő
|
Elküldve: Csüt. Jún. 04, 2009 10:33 pm Hozzászólás témája: Re: Westend tetőterasz, Glamour Stiletto run 2009.05.23. |
|
|
| Totti írta: | | Azt sajnáltam hogy Gergeli barátom nem tudott eljönni de remélem a videó kárpótolja egy picit. | Igen, nagyon örültem a videódnak, köszönöm szépen!
Kár, hogy nem tudtam menni, a videót végig nézve, - nagyon jó lehetett.
Azóta voltam egy maglódi fellépésén, mely remek hangulatú volt. És ami utána történt, az valami borzasztó nagy élmény volt számomra!! Innen is nagyon köszönöm a Fruzsi anyukájának, Marika néninek  _________________
        |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|