Regisztráció  |   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   |  Belépés

Fruzsi & Ben

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kovácsovics Fruzsina
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tOcikA
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 19, 2008 6:54 pm    Hozzászólás témája: Fruzsi & Ben Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a topic szóljon Fruzsiról és az új szerelméről, Benről! Aki nem tudná, Ben a Viva új műsorvezetője! Aki többet szeretne megtudni: http://www.vjben.gportal.hu/
Várjuk a véleményeiteket, mit gondoltok, összeillenek?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
suni
A legnagyobb fan!

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 20, 2008 1:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem nagyon jól össze illenek. Nem szeretném ezt tovább ragozni NAGYON SZÉP PÁR komolyan és amit Ben írt vagyis ezt: de a lányon, aki a barátnőm akar majd lenni, mindennek stimmelnie kell. Nincs ideálom, nem érdekel, hogy szőke, barna vagy vörös, a lényeg a kisugárzás, és az összhatás! Tudom, hogy azt mondják, a külső nem számít, de titkon mindenki azt gondolja, hogy igen. Szerintem is, a külső és a belső egyszerre fog meg!" Ezzel én egyetértek.
És csak annyit kérek tőled Ben, hogy NAGYON VIGYÁZZ Fruzsira, mert ő egy nagyon nagyon értékes ember és, azt kívánom legyetek nagyon nagyon boldogok és sikerüljön minden úgy ahogy tevezitek

Üdv:Nagy Gábor
dóri84
Kezdő Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 28, 2008 12:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Láttam őket a Reggeliben és szerintem idétlenek. Fruzsi nem ilyen volt régen, megváltozott, és nem előnyére... Ez a "szerelem" meg szerintem kamu, ha két ember tényleg szerelmes, nem ölelgeti a másikat ennyire görcsösen és erőltetetten.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hkitti
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 28, 2008 9:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dóri84 írta:
Láttam őket a Reggeliben és szerintem idétlenek. Fruzsi nem ilyen volt régen, megváltozott, és nem előnyére... Ez a "szerelem" meg szerintem kamu, ha két ember tényleg szerelmes, nem ölelgeti a másikat ennyire görcsösen és erőltetetten.

Nem tudom te mennyire ismered Fruzsit vagy mióta, így nem szeretnék kötekedni. De én mióta ismerem, -és azért beszélek vele eleget- szerintem nem sokat változott.. Legalábbis hátrányára biztosan nem.. Azt, hogy a Csillag Születik előtt milyen volt természetesen én sem tudom, lehet te ismerted régebben is...
És Bennel nem kamu a dolog, én nem csak tv-ben látom őket, és mindig ott is ugyanígy viselkednek, semmi görcs nincs bennük...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Gergeli
Moderátor

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 11, 2009 6:44 pm    Hozzászólás témája: Re: Fruzsi & Ben Hozzászólás az előzmény idézésével

Fruzsi és Ben az életben!! Razz Smile

Íme: Kovácsovics Fruzsina és Ben bakiparádé
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kovácsovics Fruzsina Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.