| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tOcikA Adminisztrátor

Csatlakozott: 2007.12.29. Szombat 22:58 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
|
Elküldve: Pént. Szept. 19, 2008 6:54 pm Hozzászólás témája: Fruzsi & Ben |
|
|
Ez a topic szóljon Fruzsiról és az új szerelméről, Benről! Aki nem tudná, Ben a Viva új műsorvezetője! Aki többet szeretne megtudni: http://www.vjben.gportal.hu/
Várjuk a véleményeiteket, mit gondoltok, összeillenek? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
suni A legnagyobb fan!

Csatlakozott: 2008.02.04. Hétfő 17:15 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Ekel (Szolvákia)
|
Elküldve: Szomb. Szept. 20, 2008 1:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nagyon jól össze illenek. Nem szeretném ezt tovább ragozni NAGYON SZÉP PÁR komolyan és amit Ben írt vagyis ezt: de a lányon, aki a barátnőm akar majd lenni, mindennek stimmelnie kell. Nincs ideálom, nem érdekel, hogy szőke, barna vagy vörös, a lényeg a kisugárzás, és az összhatás! Tudom, hogy azt mondják, a külső nem számít, de titkon mindenki azt gondolja, hogy igen. Szerintem is, a külső és a belső egyszerre fog meg!" Ezzel én egyetértek.
És csak annyit kérek tőled Ben, hogy NAGYON VIGYÁZZ Fruzsira, mert ő egy nagyon nagyon értékes ember és, azt kívánom legyetek nagyon nagyon boldogok és sikerüljön minden úgy ahogy tevezitek
Üdv:Nagy Gábor _________________ Süni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dóri84 Kezdő Fan
|
Elküldve: Vas. Szept. 28, 2008 12:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Láttam őket a Reggeliben és szerintem idétlenek. Fruzsi nem ilyen volt régen, megváltozott, és nem előnyére... Ez a "szerelem" meg szerintem kamu, ha két ember tényleg szerelmes, nem ölelgeti a másikat ennyire görcsösen és erőltetetten. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hkitti Adminisztrátor

Csatlakozott: 2007.12.29. Szombat 23:56 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Balatonfüred
|
Elküldve: Vas. Szept. 28, 2008 9:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| dóri84 írta: | | Láttam őket a Reggeliben és szerintem idétlenek. Fruzsi nem ilyen volt régen, megváltozott, és nem előnyére... Ez a "szerelem" meg szerintem kamu, ha két ember tényleg szerelmes, nem ölelgeti a másikat ennyire görcsösen és erőltetetten. |
Nem tudom te mennyire ismered Fruzsit vagy mióta, így nem szeretnék kötekedni. De én mióta ismerem, -és azért beszélek vele eleget- szerintem nem sokat változott.. Legalábbis hátrányára biztosan nem.. Azt, hogy a Csillag Születik előtt milyen volt természetesen én sem tudom, lehet te ismerted régebben is...
És Bennel nem kamu a dolog, én nem csak tv-ben látom őket, és mindig ott is ugyanígy viselkednek, semmi görcs nincs bennük... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergeli Moderátor

Csatlakozott: 2008.02.23. Szombat 19:07 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Pilisborosjenő
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|